top of page

MENY

Westerviks Ekoisolering isolerar snedtak i närheten av Västervik.
Behöver du en isoleringslösning i eller omkring Västervik men känner att du vill lära lite mer om lösull först? 

iCell lösull representerar ett utmärkt miljövänligt alternativ när det gäller isolering av hemmets väggar, tak och bjälklag.

Lösullen är skapad av högkvalitativ cellulosaisolering, där returtidningar tjänar som den primära råvaran i en hållbar produktionscykel. Genom att välja denna innovativa produkt stödjer du återvinning och bidrar till minskningen av avfallsmängder.

Användningen av returtidningar som råmaterial gör redan iCell lösull till ett miljömedvetet val men produkten blir ännu mer hållbar genom sin omvandlingsprocess till cellulosaisolering. Tillverkningen sker i en toppmodern anläggning belägen i Älvdalen, där en energisnål torrprocess används. Produkten är stolt märkt med "Tillverkad i Sverige", en symbol för hög kvalitet, lokal produktion och minskad miljöpåverkan genom reducerade transportbehov.

Det är ju sällan de miljövänliga alternativen brukar vara det alternativ som är bäst för plånboken - men i detta fall är det faktiskt så! Inte bara är produkten "lösull" fördelaktigt prissatt i jämförelse med andra isoleringsmaterial, utan ni kommer också att märka en markant skillnad på elräkningen - något som fortsätter att ge även efter jobbet är gjort. 

Vi använder oss av lösull från iCell.

Nyproduktion

Lösullens anpassningsbara natur tillåter en skräddarsydd isolering som möter specifika behov, vilket gör det till ett idealiskt val för energieffektiva renoveringar och nybyggnationer.

Tilläggsisolering

Lösullsisolering kan enkelt anpassas till olika konstruktioner och komplexa utrymmen där traditionell isolering kan vara svår att installera. Det går undan när man fyller ett tak, med minimalt spill.

Väggisolering

Väggisolering med lösull optimerar hemmets prestanda genom att fylla ut hörn och kryp utrymmen utan mellanrum, vilket effektivt blockerar kall luft och minskar energikostnader.

Vindsisolering

Lösullens unika förmåga att täta även de minsta utrymmena säkerställer en omfattande isolering som håller värmen inomhus och bidrar till en mer behaglig inomhusmiljö året om. Ett jobb som går snabbt och smidigt.

Golvisolering

Lösull bidrar till att minska värmeförluster och sänka energikostnaderna. Dess flexibla användning gör det möjligt att isolera även svårtillgängliga utrymmen, vilket säkerställer en jämn och hållbar isolering över hela golvytan.

Snedtaksisolering

Lösullsisoleringens form gör det enkelt att anpassa sig efter snedtakens ofta komplexa geometri och struktur. När lösullen blåses in fyller den ut alla hörn, vinklar och svåråtkomliga utrymmen, vilket säkerställer en jämn och gapfri isolering över hela ytan.

ISOLERINGSLÖSNINGAR MED LÖSULL

Kontakta oss

Med iCell lösull väljer du en isoleringslösning som inte bara levererar överlägsen prestanda utan också befinner sig i perfekt harmoni med naturen.

Kontakta oss på WEKO för att inkludera denna miljövänliga isoleringslösning i ditt nästa projekt i Västervik. Upptäck fördelarna med en hållbar isolering för ditt hem och bidra till en grönare planet. Välj iCell lösull för ditt isoleringsbehov i Västervik och gör ett miljömedvetet val som varar.

Rör tillhörande lösullsisoleringsmaskinen.
bottom of page